Mulighed for ”formøde” eller “energioptimeringsmøde” så drømmen lettere kan blive en realitet.

Formøde eller energioptimeringsmøde med Renoveringskonsulenterne ApS

Renoveringskonsulenterne skød mulighedernes år 2012 i gang med fuld manér

I januar måned, tilbød vi alle nye kunder (boligforeninger) et gratis formøde eller et energioptimeringsmøde til de første 10 kunder. Tilbuddet blev taget rigtigt godt imod – Så vi takker jer alle sammen for den store interesse.

Vores formøder gik som varmt brød, hvilket havde stor betydning for os. Det var super tilfredsstillende, at kunne hjælpe helt almindelige mennesker med store visioner, videre med deres planer. Vi håber at alle værterne / værtinderne ved møderne, var / er lige så begejstrede som os.

Der er altid mulighed for at kontakte os omkring spørgsmål vedrørende jeres ombygning / tilbygning eller renoveringsprojekter. Såfremt en kortere telefonisk samtale ikke er tilstrækkeligt, tilbyder vi følgende pakker – så I kan komme godt i gang med jeres byggeprojekter:

Energioptimeringsmøde

Går jeres boligforening i tanker om, at opnå økonomiske besparelser på optimering af de energimæssige forhold? Renoveringskonsulenterne kan hjælpe med at lokalisere de mange muligheder I har for at opnå disse besparelser.

Et møde, hvor vi sammen kan gennemgå jeres energimærkning og bygning, for at lokalisere de mange muligheder I har, for at opnå gode energimæssige besparelser. Læs mere om energioptimering

Vil I have hjælp til:

  • at få overblik over de energimuligheder som I har?
  • at finde de mest optimale løsninger for jer – og derved skabe de største energimæssige / økonomiske besparelser i boligforeningen?
  • at få rådgivning om de energiløsninger, som tjener sig selv hjem over en kortere eller længere periode?

- så er dette tilbud lige noget for jer.

Formøde / assistancemøde

Går jeres boligforening i bygge- eller renoveringstanker? Men kan I ikke overskue udbuddet af rådgivningsbistand hertil, eller mangler I overblik over hvilke udgifter der er forbundet hertil?

Såfremt du har brug for rådgivning i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vi kontrollerer på forhånd, hvilke forhold der er gældende for din ejendom (beboelsesejendomme).

Renoveringskonsulenterne tilbyder i vores rådgivningspakker et formøde/spørgemøde, hvor vi deler vores viden med jer. Vi kontrollerer inden formødet, hvilke forhold der er gældende for jeres ejendom. Det kan også være, at I er i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt, men er kørt fast i dialogen med myndighederne, og har brug for gode råd.

Vil I have hjælp til:

  • at få overblik over hvilke regler m.v. der er gældende for jeres ejendom, i forbindelse med fremtidige projekter?
  • at planlægge / gennemtænke fremtidige bygge- eller renoverings projekter?
  • at få hjælp med igangværende bygge- eller renoverings projekter – i forhold til myndigheder og/eller entreprenør?

andre byggetekniske udfordringer i forbindelse med jeres boligbyggeri?

- så er dette tilbud lige noget for jer.

Renoveringskonsulenterne ønsker alle et fortsat godt og lykkebringende 2012 – Mulighedernes år!

Tags: , ,

Kommentarer er lukkede.