Har I udfordringer med drift og vedligehold i jeres boligforening?

Book dit gratis møde

Hos Renoveringskonsulenterne samarbejder vi med forskellige typer boligforeninger. Her oplever vi ofte, at det kan være en udfordring at styre udgifter til drift og vedligeholdelse af bygningerne.

I de fleste tilfælde handler det om, at beslutningstagerne ikke er klædt på med den nødvendige viden. De efterspørger derfor byggerådgivning, der kan hjælpe dem med at afklare, hvor de konkret skal sætte ind, og hvordan de på en effektiv måde kan planlægge forløbet for drift og vedligehold.

Såfremt planlægning af drift og vedligeholdelse af jeres bygning(er) er en udfordring for jer, kan vi tilbyde jer at afdække og udpege de områder og muligheder, der er relevante at kigge nærmere på i jeres boligforening.  Vi skræddersyer altid løsningen efter jeres situation og ønsker – og det hele kan starte med et introducerende møde.

I gir’ kaffe – vi kigger på jeres udfordringer!
Vi har haft stor succes med at holde introducerende møder med boligforeninger, der har behov for at styrke deres indsats og ressourcer i forhold til bygningseftersyn, vedligeholdelse og renovering. Derfor tilbyder vi til og med juli måned et introducerende møde – ganske gratis. Hvis I gir’ kaffen, giver vi 1 times sparring om vedligeholdelse og drift i jeres boligforening.

>>Book 1 times møde med fokus på jeres udfordringer

OBS! Vores gratis introducerende møder gælder kun i perioden juni – juli 2014.


Det siger en af vores kunder:

”Marie og Sara fra Renoveringskonsulenterne var ude hos os for at præsentere vores muligheder i forhold til vedligeholdelse og drift af ejerforeningens bygninger. Deres præsentation var professionel, men nede på jorden. Selv os, der ikke har en særlig stor viden indenfor området, fik en god forståelse. De præsenterede en række konkrete eksempler, så vi kunne se, hvordan det ville være udformet i praksis. Det hjalp rigtig meget på forståelsen. De var begge to meget kompetente og tog sig tid til at svare på vores mange spørgsmål og gjorde en stor dyd ud af at lytte til vores behov og ønsker. Alt i alt var det en meget behagelig oplevelse at have besøg af Sara og Marie”.

Christina, Ejerforeningen Eversvej, Frederiksberg

Kommentarer er lukkede.