Renoveringskonsulenterne har udviklet lavenergi containerbyggeri

Containercafé

Marts 2014: Levering af containercafé til Musicon bydelen i Roskilde. Den er beviset på, at fremtidssikret containerbyggeri har fundet vej til branchen.

En ny type lavenergi containerbyggeri har set dagens lys. Som led i et projekt sammen med Musicon bydelen i Roskilde, har Renoveringskonsulenterne udviklet en byggeteknisk løsning, der efterlever lavenergiklasse 2015, hvilket er lovkrav i 2015. Det betyder, at containerbyggeri med permanent byggetilladelse i dag er både muligt og overskueligt.

Mange bygherrer I Danmark oplever store vanskeligheder med at ombygge skibscontainere, så de kan bruges til andre formål som f.eks. kontor, café og samtidig opnå permanent byggetilladelse. Ofte strander projektet på grund af krav til energi og brand samt andre byggetekniske forhold, der er svære at løse.  Nu har Renoveringskonsulenterne udviklet en fremtidssikret løsning, der tager højde for energikravet i bygningsreglementet 2015 og gør det muligt at opnå permanent byggetilladelse. Samtidig åbner løsningen op for, at containerbyggeri kan anvendes til bolig og kontorformål m.v.

Containerbyggeri som en billig og langsigtet løsning
Containerbyggeri er yderst interessant, fordi det kan sænke byggeomkostninger og tilføre et arkitektonisk element til byerne. Med den nye fremtidssikrede løsning fra Renoveringskonsulenterne er vejen banet for, at branchen kan skabe nye byggeprojekter, der udnytter de mange muligheder med containerbyggeri.

Byg din egen container! – Vi rådgiver dig hele vejen
Vi tilbyder rådgivning til alle, der ønsker at opbygge fremtidssikret containerbyggeri med permanent byggetilladelse.

Kontakt os for rådgivning på dit containerprojekt

Tags:

Kommentarer er lukkede.