Renovering

Renoveringskonsulenterne bistår private og offentlige kunder med alle former for renoveringsopgaver i den eksisterende bygningsmasse. Vores største kompetence er inden for bygningskonstruktioner og energioptimering. Vi hjælper også med at søge midler til renovering eller restaureringsarbejdet, såfremt der er mulighed for det, og såfremt kunden ønsker det.

Kunden inddrages i opgavens løsninger og beslutninger og vi har fokus på en tæt dialog med eventuelle brugere eller beboere. Vi ved at det er en tillidssag at arbejde i folks private hjem eller på deres arbejdsplads, og har altid dette forhold i tankerne.

Hvordan kan Renoveringskonsulenterne hjælpe dig?

Når bygningsdele som f.eks. taget skal renoveres eller udskiftes, skal ejer eventuelt sammen med  Renoveringskonsulenterne, tage beslutninger om det nye tags betydning for bygningens byggeteknik, æstetik, økonomi, eventuelle myndighedsforhold / fredningsforhold og bygningsdelens betydning for bygningens levetid og anvendelse på længere sigt.

Renoveringskonsulenterne foretager altid en gennemgang af de omkringliggende konstruktioner, tagflader, kviste, træværk, spær, tagrender, nedløbsrør mv., for at vurdere renoveringens omfang. Gennemgangen af bygningen samt dialogen med ejeren/brugerne om forventningerne til arbejdet, danner grundlaget for prisoverslaget for renoveringen.

Renoveringskonsulenterne tror på, at vi ved et personligt ejerskab af opgaven, sikre det bedste resultat.

Se vores indlæg vedrørende renovering

Læs også om

Nybygombygningkøbersynenergioptimeringbyggesagsbehandling

Kommentarer er lukkede.