Renoveringskonsulenterne i Roskilde

Vi bistår bygherrer, ejendoms-udviklere, boligforeninger og ejendomsmæglere med vores ekspertise i byggesager.

Mangelgennemgang

Der er meget at vinde ved at få Renoveringskonsulenterne til at stå for den afsluttende gennemgang af dit byggeprojekt. Vi har flere års erfaring i mangelgennemgang og det er et af vores kerneområder, som vi varetager som en selvstændig opgave for bygherren.

Vi stræber efter at gøre en afgørende forskel i den afsluttende fase af byggeprocessen.  Som bygherrens forlængede arm på byggepladsen kontrollerer vi, at kvaliteten er som aftalt. Vores ry for at udføre professionelt og grundigt arbejde er velkendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er din garanti for en nøje gransket gennemgang og afslutning af dit byggeri. Ved et samarbejde med Renoveringskonsulenterne kan du være sikker på den højeste standard af kvalitetssikring.

Ejendomsudviklere

Brug os til at undersøge om den grund du ejer eller påtænker at erhverve dig, kan anvendes til det du ønsker.

Der er mange regler, lovgivninger o.a. man skal have for øje, når man vil omdanne en ejendom til en anden funktion eller etablere en ny bygning. Vi er gode til at danne os et overblik over de planmæssige og byggeretslige regler for ejendomme, og vi kan derfor hjælpe med at sikre dig, at du ikke begynder at udvikle på et projekt, før du har forudsætningerne på plads.

Boligforeninger

Har I mange ”ukendte” bygninger i jeres bebyggelser, som aldrig er blevet indberettet til BBR, og har I svært ved at overskue at få det gjort? Så brug os til at få et overblik over jeres bygninger.

Vi kan foretage opmåling af mindre bebyggelser (skure, overdækninger mv.) evt. i samarbejde med jeres servicemedarbejdere – og så sikrer vi at der foreligger det materiale, som kommunen skal bruge, for at bygningerne kan blive godkendte.

Ejendomsmæglere

Står du med et salg af en ejendom, der kræver lovliggørelse?

Vi har mange års erfaring med byggesagsbehandling og kender alt til reglerne om f.eks. hvornår noget krævede byggetilladelse og til lovliggørelsesprocessen i kommunen. Brug os til at få et overblik over, om det byggeri der skal lovliggøres ”blot” kan indberettes til BBR, inden kommunen involveres.

mangelgennemgang-byggesag

Niels Anker Kristensen, Nordkranen:

Nordkranen er meget glade for samarbejdet med Renoveringskonsulenterne.

Marie er fagligt dygtig og har et stærkt netværk af gode folk, som er fagligt dygtige.
De er skarpe, dynamiske og agerer ofte under vanskelige vilkår.

Ønsker du vores gennemgang af dit projekt som sikkerhed for, at alt afleveres som aftalt?