Renoveringskonsulenterne i Roskilde

Brug os som ekstra ressource, vi er eksperter i byggesagsbehandling.

Hjælpende hånd til myndigheder

Renoveringskonsulenterne tilbyder konsulentbistand indenfor alle aspekter af byggesagsbehandling herunder landzonebehandling.

Vi hjælper kommuner med at løse alle former for bygge- og plansager, og typen af sager aftales med den enkelte kommune. Vi har stor erfaring med alt fra enfamiliehuse/sommerhuse, erhverv til lovliggørelse og landzonebehandling.

Brug os som ekstra ressource, når for eksempel:

  • Bunken af byggesager overstiger antallet af hænder.
  • En medarbejder er på orlov.
  • Komplekse byggeansøgninger medfører for stort ressourcebehov.
  • Lovliggørelsessagerne bliver for mange.

Myndighedsworkshop

Skal vi hjælpe jer med at sætte fokus på sagsbehandlingen?

Vi bruger vores store erfaring fra forskellige kommuner til at sætte fokus på jeres byggesagsbehandling og processer. Vi tager udgangspunkt i jeres hverdag og hjælper jer til at tænke ud af boksen og se de lavthængende frugter, men også forbedringsforslag til at hjælpe i en travl hverdag.

Læs mere om vores workshop for myndigheder

Myndighed

Vi hjælper også private med at få byggetilladelse. Læs mere om vores tilbud til private her: NEMbyggetilladelse.dk

Ole Rønsholdt, Glostrup Kommune:

Vi er i Glostrup Kommune meget glade for Renoveringskonsulenternes konsulentbistand på byggesagsområdet. Vi ville bruge dem igen, hvis der var behov for det. Vi ser et stort potentiale for opgaver i lang tid fremover hos mange kommuner, da ny lovgivning stadig vil efterlade et stort behov for konsulentarbejde. Og her er Renoveringskonsulenterne meget kompetente.

Ulla Johannesen, Køge kommune:

Vi er meget glade for Maries arbejde. Hun er meget kompetent og fleksibel. Det fungerer, når Marie udfører arbejdet for os, og vi vil gerne bruge Marie igen.

Brian Hensrik, Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik

Renoveringskonsulenterne hjalp med at frafalde krav, som ville løbe op i mere end 100.000 kr. De har lavet et rigtig fint stykke arbejde.